FAQ 000323 ES

Calculation RFEM RSTAB

Is there a possibility to calculate several models one after the other (overnight, for example) without opening them and starting the calculation manually?

Respuesta

To automatically calculate several models in sequence, select on the menu "Calculate"->"Calculate All Results of All Open Models."

Contacte con nosotros

Contacte con Dlubal Software

¿Ha encontrado su pregunta?

Si no es así, contáctenos o envíe su pregunta mediante el formulario en línea.

+34-911-438-160

info@dlubal.com

Primeros pasos

first-steps

Le proporcionamos consejos y trucos para ayudar a iniciarse con los programas principales de RFEM y RSTAB.