FAQ 002040 FR

Add-on modules DYNAM Pro - Equivalent Loads DYNAM Pro - Forced Vibrations DYNAM Pro - Natural Vibrations RF-DYNAM Pro - Equivalent Loads RF-DYNAM Pro - Forced Vibrations RF-DYNAM Pro - Natural Vibrations 5.xx 8.xx

Do the DYNAM add-on modules perform a nonlinear analysis as well?

Réponse

No, the calculation is always linear. All nonlinarities (for example failure at tension, nonlinear material, etc.) are ignored. Cables or tension members can be replaced by the "Beam" member type, for example.

Contactez-nous

Contactez-nous

Avez-vous trouvé des réponses à vos questions?

Si non, contactez-nous ou envoyez-nous votre question via le formulaire.

+33 1 78 42 91 61

info@dlubal.fr

Premiers Pas

Premiers pas

Ici vous trouverez quelques trucs et astuces pour faciliter votre prise en main des logiciels de calcul de structure RFEM et RSTAB.