FAQ 002075 FR

Licensing & authorisation RFEM RSTAB 5.xx 8.xx

Why do I suddenly receive a warning "Program authorization failed"? Yesterday, I could still open RFEM/RSTAB as full version. I am not aware of anything changed.

Réponse

Please check, if RFEM/RSTAB has been accidentally opened by clicking the 2D version shortcut. 2D versions have a different license key. However, all shortcuts are created automatically during the installation.

Mots-clés

authorization, warning, error message, program start

Contactez-nous

Contactez-nous

Avez-vous trouvé des réponses à vos questions?

Si non, contactez-nous ou envoyez-nous votre question via le formulaire.

+33 1 78 42 91 61

info@dlubal.fr

Premiers Pas

Premiers pas

Ici vous trouverez quelques trucs et astuces pour faciliter votre prise en main des logiciels de calcul de structure RFEM et RSTAB.