1199x
001215
11.3.2016

Zobrazení panelů nástrojů

Obsah a vzhled panelu nástrojů můžete změnit v nabídce "Zobrazit" → "Upravit panely nástrojů podle vlastních požadavků". So lassen sich häufig verwendete Befehle sehr leicht in eigenen benutzerdefinierten Symbolleisten ablegen und speichern. Für eine bessere Übersicht können diese, alternativ zum oberen Bildschirmrand, auch links und rechts am Bildschirmrand angedockt werden.

Autor

Ing. Baumgärtel zajišťuje technickou podporu zákazníkům společnosti Dlubal Software.

Odkazy